Geef ons uw stem tijdens de Rabobank Clubkas Campagne

Vanaf 15 november kunnen Rabobankleden stemmen op hun favoriete club tijdens de Rabobank Clubkas Campagne. Op basis van de stemmen wordt € 200.000 verdeeld. Elk Rabobank lid krijgt 5 stemmen en mag maximaal 2 stemmen op dezelfde vereniging uitbrengen. Natuurlijk hopen wij dat u de Heemkundekring Schijndel bij uw keuze niet zult vergeten. Vorig jaar ontvingen we € 653 wat besteed is aan nieuwe computers. In 2018 willen we het geld gebruiken voor de Heemkunde-expositie in dat jaar, die in het teken zal staan van het 25-jarig bestaan van de historische werkgroep. Leden, die lid van de Rabobank zijn, roepen we op om twee van hun stemmen op de Heemkundekring Schijndel uit te brengen. Vraag aan bekenden om dat ook te doen.

Door uw stem steunt u het werk van de Heemkundekring Schijndel!