Feestelijke opening carnavalsexpositie op 11-11 om 11.11 uur.

U bent van harte uitgenodigd voor de opening van de expositie van de historische carnavalsverzameling. Deze opening is op 11-11-2017 om 11.11 uur, in de Heemkamer. Deze carnavalsverzameling is geschonken door Theo Jansen. 

Theo Jansen heeft een jarenlange, grote verdienste gehad voor het Schorsbosser carnaval. Op 11-11-1957 werd hij geïnstalleerd als Prins Theo den Urste. Hij was drie jaar prins. Daarna volgden nog vele andere functies binnen het Schorsbosser carnaval, zo was hij Grootvorst. Ook bij de Leut-expres was hij intensief betrokken. 

Nu, exact 60 jaar na de installatie van Prins Theo den Urste, volgt de opening van de expositie. De attributen worden tentoongesteld in de openbare ruimte op de eerste verdieping, nabij de Heemkamer.