Disclaimer

Bij het ontwerpen en samenstellen van deze site is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Heemkundekring Schijndel accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik van, of door informatie aangeboden op de website of door onvolledigheid op welke manier dan ook.

De Heemkundekring Schijndel heeft al het mogelijke gedaan de portretrechten van derden te respecteren. Mocht u desondanks van mening zijn dat dit niet het geval is, dan kunt u via het contactformulier op de site uw opmerkingen hierover plaatsen.

Deze website bevat links naar websites van derden en Heemkundekring Schijndel is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het gebruik van websites van derden. Evenmin is de Heemkundekring Schijndel verantwoordelijk voor de inhoud van sites van derden waarnaar wordt verwezen of waartoe (via link) toegang wordt geboden.

Mocht u informatie tegenkomen die volgens u niet correct is of als u suggesties of opmerkingen heeft, dan kunt u dit laten weten via het contactformulier.